הטיפ היומי - גירוד גבינה

נשלח ב: 30/01/11
שלח לחבר digg delicious facebook

 

הטיפ היומי - גירוד גבינה

למתכונים שדורשים מעט גבינה מגורדת - משתמשים בדרך כלל במגרדת, פומפייה, נכון? אני בכל אופן עושה כך.

לכמויות גדולות יותר של גבינה מגורדת - אני משתמשת במעבד המזון, ושומרת את כל הכמות המגורדת בשקית אטומה במקפיא. אבל אם צריך פה ושם קוביית גבינה מגורדת, הכי פשוט לגרד על המקום.

הרבה פעמים, בעיקר בגבינות רכות מאד, הגבינה נדבקת לפומפייה משני הצדדים וכמות לא מבוטלת מתבזבזת.

הפטנט - לרסס את הפומפייה משני הצדדים בתרסיס שמן. ממש קצת. זה ימנע מהגבינה להדבק למתכת, והיא תחליק למטה אל קערת הגירוד..

 



92Sponsoredlinks 
ads


20 אימיילים אחרונים של מבזק דף  (דירוגים 1)   

5
5
הרשמה לשרותשלח לחבררשום תגובה פרסם בפייסבוק
(1)  תגובות 
*במידה ויש בדף זה תגובה שלדעתך איננה ראוייה לחץ על כפתור "הגיבו" ותשלח למנהל האתר לחסומה
מעניין לדעת

1

30/01/2011

מאת: ג. עטרה       
דף הבית >> מיילים >> טיפים >> הטיפ היומי - גירוד גבינה