הטיפ היומי - חיתוך לפרוסות יפות

נשלח ב: 21/02/11
שלח לחבר digg delicious facebook

 

הטיפ היומי - חיתוך לפרוסות יפות

כולנו אוהבים להכין סלט תותים, נכון? בדרך כלל פורסים את תות השדה לפרוסות דקיקות. יש מכשיר שיכול להקל עליכם את המלאכה, וגם להנפיק פרוסות יפות, אחידות בעוביין. זוהי המנדולינה עם המיתרים המשמשת לחיתוך יפה של ביצים קשות.

מניחים את התות - אחרי שהופרד מן הגבעול הירוק, ופורסים בעזרת המיתרים.   אותו הדבר אפשר לעשות גם לפטריות שמפיניון שרוצים לפרוס יפה לפרוסות דקיקות ואחידות.

 



49Sponsoredlinks 
ads


20 אימיילים אחרונים של מבזק דף  (דירוגים 0)   

0
0
הרשמה לשרותשלח לחבררשום תגובה פרסם בפייסבוק
(0)  תגובות 
*במידה ויש בדף זה תגובה שלדעתך איננה ראוייה לחץ על כפתור "הגיבו" ותשלח למנהל האתר לחסומה
דף הבית >> מיילים >> טיפים >> הטיפ היומי - חיתוך לפרוסות יפות