הטיפ היומי - אלוף שום ואלוף בצלות

נשלח ב: 12/02/11
שלח לחבר digg delicious facebook

 

הטיפ היומי - אלוף שום ואלוף בצלות

כשמטגנים שום, הוא נוטה להיחרך מאוד מהר, בעיקר אם הוא כתוש. אפשר להאט את התהליך על ידי הוספה של כף מים למחבת עם השמן. מחממים את השמן, מוסיפים את השום הכתוש למחבת, ומיד מוסיפים כף אחת של מים ומערבבים. הטיגון של השום קצת יותר איטי וגורם למיצוי מרבי של הטעם.

שומרי משקל הנמנעים משמן לא צריכים להתנזר מבצל מטוגן. הם יכולים לטגן אותו ב.... מים. קוצצים בצל דק, שמים במחבת חמה על אש בינונית, ומערבבים. הבצל מפריש נוזלים, ואנו ממשיכים לערבב כל הזמן. אם אין מספיק נוזל

 



51Sponsoredlinks 
ads


20 אימיילים אחרונים של מבזק דף  (דירוגים 1)   

5
5
הרשמה לשרותשלח לחבררשום תגובה פרסם בפייסבוק
(1)  תגובות 
*במידה ויש בדף זה תגובה שלדעתך איננה ראוייה לחץ על כפתור "הגיבו" ותשלח למנהל האתר לחסומה
עיצות טובות ומועילות גם לבריאות וגם לטעם

1

12/02/2011

מאת: ג. עטרה       
דף הבית >> מיילים >> טיפים >> הטיפ היומי - אלוף שום ואלוף בצלות