הטיפ היומי - בצל מטוגן

נשלח ב: 09/02/11
שלח לחבר digg delicious facebook

 

הטיפ היומי - בצל מטוגן

יש מאכלים שדורשים על ידם המון בצל מטוגן.. מג'אדרה למשל, או פירה תפוחי אדמה..
אצלי בבית - לא משנה איזו כמות בצל מטוגן אכין כדי ללוות את המאכלים האלה - היא אף פעם לא תספיק.

הנה לכם פטנט להכנת בצל מטוגן עם מעטה פריך וטעים, שגם נותן לו קצת נפח:
פורסים 4-5 בצלים לטבעות דקות. מכניסים שתי כפות קורנפלור לרבע עד שליש כוס מים מברז ומערבבים היטב. שופכים את הקורנפלור המומס על טבעות הבצל ומערבבים בידיים. 

מחממים שמן במחבת, לוקחים בכף מחוררת כמות נכבדת של בצל ומחזיקים קצת באוויר מעל הקערה, שכל הנוזלים המיותרים יתנקזו, ושמים במחבת. מטגנים עד להזהבה, אבל לא זזים מליד המחבת, כי זה דורש טיפול של נענוע הבצלים והפרדה, שלא יידבקו לעיסה אחת. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.

הבצל מקבל מעטה פריך וטעים, ולא מסתמרטט ומתעלף, כמו סתם בצל מטוגן, ולכן גם אפשר להכין אותו מראש הרבה שעות לפני הארוחה עצמה. אם נשארת כמות - אפשר לשמור אותה בקופסה אטומה, זה יכול להחזיק מעמד באותה רמת טעם ופריכות במשך כמה ימים.

 



44Sponsoredlinks 
ads


20 אימיילים אחרונים של מבזק דף  (דירוגים 1)   

5
5
הרשמה לשרותשלח לחבררשום תגובה פרסם בפייסבוק
(1)  תגובות 
*במידה ויש בדף זה תגובה שלדעתך איננה ראוייה לחץ על כפתור "הגיבו" ותשלח למנהל האתר לחסומה
שיהיה לכם לבריאות ובתיאבון

1

10/02/2011

מאת: ג. עטרה       
דף הבית >> מיילים >> טיפים >> הטיפ היומי - בצל מטוגן