הטיפ היומי - מרק שמן מדי?

נשלח ב: 07/02/11
שלח לחבר digg delicious facebook

 

הטיפ היומי - מרק שמן מדי?

כשמבשלים מרק עוף למשל, והעוף מפריש כמויות אדירות של שומן, רצוי להפטר מהשומן המיותר ולא להכניסו אלינו לגוף. ישנן כמה דרכים לעשות זאת. יש המחכים ליום המחרת, אחרי שציננו את מרק העוף במקרר, ואז פשוט מרימים מעל פני המרק את שכבת השומן שהתקשתה, וזורקים אותה. יש כאלה שעומדים עם כף גדולה, ואוספים מעל פני המרק את שלוליות השומן הצפות במים. מלאכה סיזיפית לכל הדעות.

הפטנט - תנו לעלה חסה לעשות את העבודה במקומכם.. מעל לכל מרכיבי המרק, בראש הסיר, שימו עלה חסה גדול. העלה יספוג אליו את כל השומנים, ואז תוכלו להסיר אותו החוצה מתוך המרק. אם עלה אחד לא מספיק לספוח את כל כמות השומן, אחרי שתוציאו את העלה הראשון, הכניסו עלה שני, שיסיים את המלאכה. העלה נהיה סמרטוטי ושמנוני, ממש כמו מפית נייר שסופגת שמן. החסה חסרת טעם בבישול, והיא לא תקלקל או תפריע לטעם המרק.

פטנט נוסף - לזרוק מספר קוביות קרח למרק. כל השומן יתקבץ מיד מסביבן, ותוכלו להוציא בקלות עם כף לפני שכל הקרח יימס. זה כמובן מוריד את טמפרטורת המרק, אז צריך יהיה לחמם שוב כדי להגיש בטמפרטורה נכונה.

 



50Sponsoredlinks 
ads


20 אימיילים אחרונים של מבזק דף  (דירוגים 2)   

10
10
הרשמה לשרותשלח לחבררשום תגובה פרסם בפייסבוק
(1)  תגובות 
*במידה ויש בדף זה תגובה שלדעתך איננה ראוייה לחץ על כפתור "הגיבו" ותשלח למנהל האתר לחסומה
איזה רעיון נפלא אנסה בפעם הבאה כשאבשל מרק עוף או כל מרק אחר שמכיל עוף

1

07/02/2011

מאת: ג. עטרה       
דף הבית >> מיילים >> טיפים >> הטיפ היומי - מרק שמן מדי?