הטיפ היומי - סוכר חום שהתקשה

נשלח ב: 04/02/11
שלח לחבר digg delicious facebook

 

הטיפ היומי - סוכר חום שהתקשה

לסוכר החום, שעומד תקופת מה ללא שימוש, יש נטייה להתגבש ולהתקשות. כדי להוציא מתוכו כמות של כף למשל, צריך להיות ממש סתת-בניין.

פטנט פשוט: הכניסו חצי פרוסת לחם טרי לאריזת הסוכר וסגרו אותה הרמטית. הסוכר סופח אליו את הלחות שבלחם, ובתוך מספר שעות הוא יתרכך ויהיה ראוי לשימוש גם בלי לחצוב בסכין או בכף.

 



62Sponsoredlinks 
ads


20 אימיילים אחרונים של מבזק דף  (דירוגים 2)   

10
10
הרשמה לשרותשלח לחבררשום תגובה פרסם בפייסבוק
(1)  תגובות 
*במידה ויש בדף זה תגובה שלדעתך איננה ראוייה לחץ על כפתור "הגיבו" ותשלח למנהל האתר לחסומה
רעיון מעניין אבל אני לא צורכת סוכר לכן זה לא רלוונטי עבורי ג.עטרה

1

04/02/2011

מאת: ג. עטרה       
דף הבית >> מיילים >> טיפים >> הטיפ היומי - סוכר חום שהתקשה