מתכון יומי - טראפלס שוקולד לבן בציפוי שוקולד מריר

נשלח ב: 28/01/12
שלח לחבר digg delicious facebook

 

טראפלס שוקולד לבן  בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים

טראפלס שוקולד לבן בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים רכיבים: כ 50 טראפלס 750 גר' שוקולד לבן חתוך, 100 גר' חמאה חתוכה 180 מ"ל שמנת מתוקה 60 מ"ל ליקר תפוזים משובח 500 גר' פיסטוק קלוי חתוך [לא מומלח] 360 גר' שוקולד מריר קצוץ גס.
אופן הכנה:
להרתיח שמנת וליקר , ליצוק על השוקולד הלבן להוסיף חמאה ולערבב עד שחלק. לקרר לכמה שעות . להמיס שוקולד מריר על בן מרי. ליצור עיגולים מתערובת השוקולד הלבן ולטבול את העיגולים בשוקולד מריר המומס. [אפשר לעשות את זה בעזרת שיפודים ולהשאיר...

http://www.mivzakon.co.il/Recipe/chocolate/600/index11.html

 



105Sponsoredlinks 
ads


20 אימיילים אחרונים של מבזק דף  (דירוגים 0)   

0
0
הרשמה לשרותשלח לחבררשום תגובה פרסם בפייסבוק
(0)  תגובות 
*במידה ויש בדף זה תגובה שלדעתך איננה ראוייה לחץ על כפתור "הגיבו" ותשלח למנהל האתר לחסומה
דף הבית >> מיילים >> אוכל ודיאטה >> מתכון יומי - טראפלס שוקולד לבן בציפוי שוקולד מריר