מתכון יומי - טראפלס שוקולד לבן בציפוי שוקולד מריר
טראפלס שוקולד לבן בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים
טראפלס שוקולד לבן בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים רכיבים: כ 50 טראפלס 750 גר' שוקולד לבן חתוך, 100 גר' חמאה חתוכה 180 מ"ל שמנת מתוקה 60 מ"ל ליקר תפוזים משובח 500 גר' פיסטוק קלוי חתוך [לא מומלח] 360 גר' שוקולד מריר קצוץ גס.
אופן הכנה:
להרתיח שמנת וליקר , ליצוק על השוקולד הלבן להוסיף חמאה ולערבב עד שחלק. לקרר לכמה שעות . להמיס שוקולד מריר על בן מרי. ליצור עיגולים מתערובת השוקולד הלבן ולטבול את העיגולים בשוקולד מריר המומס. [אפשר לעשות את זה בעזרת שיפודים ולהשאיר...
http://www.mivzakon.co.il/Recipe/chocolate/600/index11.html